Skip to content Skip to footer
Események betöltése

« All Események

  • Ez az esemény elmúlt.

CSEH TAMÁS: SZÁZFÉLE VÁLTOZATBAN

április 4. 19:00 - 22:00

-
Cseh Tamás koncertplakát 39.Tavaszi Fesztivál 2024.március 14.-április 14. Fellépők: Keresztes Tamás Fekete Linda Ónódi Eszter Törőcsik Franciska Jordán Adél Trokán Anna Simon Kornél Thuróczy Szabolcs

39. Kecskeméti Tavaszi Fesztivál

A Bereményi Géza dalszövegei által teremtett világ, ami a 70-es, 80-as évek Budapestjének, és a magyar városlakók életének sajátos nézőpontból szemlélt, érzékletesen bemutatott világa, Cseh Tamás dalain keresztül lett a magyar könnyűzenei kultúra méltán népszerű része.

A Bonus Track Band és neves hazai színész barátaik ezekből a dalokból válogattak koncert műsort, ami a „Százféle változatban” címet kapta. Ez a cím – ami egy Cseh Tamás dal szövegének egy sora is egyben – utalás. Utalás a dalok megszólaltatásának sokszínűségére, és utalás az énekesekre is, akiket főleg a színházi életből, tévésorozatokból, valamint a filmvászonról ismerhet a hazai közönség.

Az est fellépő énekesei: Fekete Linda, Jordán Adél, Keresztes Tamás, Ónodi Eszter, Simon Kornél, Thuróczy Szabolcs, Törőcsik Franciska és Trokán Anna.

Részletek

Dátum:
április 4
Időpont:
19:00 - 22:00
Összeg:
-
Esemény kategóriák:
,
Honlap:
https://hirosagora.hu/cseh-tamas-szazfele-valtozatban/2024-04-04

Helyszín

Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ
Kecskemét, Deák Ferenc tér 1. 6000
View Helyszín Website
Megszakítás