Skip to content Skip to footer

Infotéka – Szakirodalom

Infotéka

Látogatóink az Infotékában egyénileg – szükség esetén a könyvtárosok segítségével – intézhetik elektronikus ügyeiket. A nyomtatás, fénymásolás és szkennelés mellett lehetőség van többek között önéletrajz készítésre, netbank használatára, számlabefizetésre, az Ügyfélkapu szolgáltatások (pl. tulajdoni lap letöltése, adóbevallás, stb.) és az EESZT (egészségügyi dokumentumok letöltése) igénybevételére, ill. állami pályázatok benyújtására. A Digitális Jólét Program Pontot az érdeklődők könyvtári tagság nélkül, térítésmentesen használhatják.

Digitális Jólét Program

Az első emeleten található gyűjteményegységek kölcsönözhetőek.

kölcsönözhető szakirodalom termében minden tudományterülethez található korszerű ismeretanyag. A népszerű témakörök megismerését ajánló bibliográfiákkal is segítjük.

További kölcsönözhető dokumentumokat kínál a Gyermekvilág elsősorban a 12 éven aluliaknak, az Európa gyűjtemény, illetve a Zenei szolgáltatás.

További információ kérhető a 76/500-563-as telefonon és a tajekoztatas [at] kjmk.hu e-mail címen.

Kreatív stúdió

Szolgáltatásunk célja a multimédiás tartalmak (film, zene, műsor) készítésének megismertetése a használókkal, a médiaismeret tanulásának segítése, a gyűjtemény dokumentumainak népszerűsítése és nem utolsósorban a közösségfejlesztés. Az új térben lehetőség van hang-és filmfelvétel készítésére, szerkesztésre és mentésre, valamint multimédiás tartalmak használatára. A Katona József Könyvtár minden érdeklődőt vár egyénileg és csoportosan, sőt iskolai osztályok jelentkezésére is számítunk. Mindenki, aki tanulni, fejlődni szeretne a modern multimédiás tartalmak digitális formáinak használatában, kommunikációban, vagy csak egyszerűen megismerkedne a témával kapcsolatos irodalommal, keresse bátran az Infotéka munkatársait!

Megszakítás