FIZETÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK – Katona József Könyvtár
Ugrás a tartalomra

FIZETÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Szállítás

A webáruházban megrendelt, illetve kifizetett termékek szállítását a Magyar Posta Zrt. – MPL Postacsomag végzi. A szállítási idő várhatóan 2 – 5 munkanap. A csomag feladásáról csomagpont / csomagautomata igénybe vétele esetén e-mailben értesítjük.

Házhozszállítás díja: 1490,- Ft

Csomagpontra: 2060,- Ft

Csomagautomatába való szolgáltatás esetén: 1295,- Ft

Külföldi címre nem vállaljuk a szállítást.

Csomagátvétel

A postai kézbesítés lehet házhozszállítás, csomagautomatába, vagy PostaPont-ra való kézbesítés. Csomagautomatákban az őrzési idő 2 munkanap, PostaPontokon 5 munkanap – ez időn belül bármikor érte mehet.

Csomagról információ kérése: https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal

További információkat talál az MPL házhozszálítással kapcsolatban a https://www.posta.hu/kuldemeny_erkezese/haznal_torteno_csomagkezbesites, a  PostaPont átvétellel kapcsolatban a https://www.posta.hu/postapont  oldalakon.

Vételár, fizetési feltételek:

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak nem változnak a megrendelés elküldése és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor a webáruház oldalán lát.

A megrendelések fizethetők: megrendelés elküldése során előre-fizetéssel,
bankkártyával (az OTP online bankkártyás fizetési rendszerén keresztül),
közvetlen banki átutalással.

A személyes átvétellel jelölt megrendelések (a Katona József Könyvtár épületében vehetők át) fizethetők:

 megrendelés elküldése során előre-fizetéssel bankkártyával (az OTP online bankkártyás fizetési rendszerén keresztül), vagy közvetlen banki átutalással, vagy személyesen az átvételkor bankkártyával / készpénzzel.

A Katona József Könyvtár webáruháza, az OTP Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak.

A SimplePay Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti.

A SimplePay Online Fizetési Rendszere a MasterCard, a Visa termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyákkal történő fizetés lehetőségét teszi lehetővé. Amennyiben bankkártyás fizetés esetén a véglegesített megrendelést mégsem tudjuk teljesíteni, a rendelésből hiányzó termék(ek) vételárát a lehető leghamarabb – de legfeljebb 30 napon belül – automatikusan visszatérítjük a Vevőnek.

A fizetési tranzakció lépései

1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.

2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.

3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.

4. A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a szolgáltató oldalára.

Biztonság

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.

További részletek a SimplePay szolgáltatásról: https://simple.hu/simplepay/

Ha bármilyen kérdése van a fizetéssel vagy szállítással kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot az olvasoszolgalat@kjmk.hu címen, vagy hívjon minket a +36 76 500 561-es telefonszámon, keddtől szombatig 09.00–18.00 között.