Szakirányú továbbképzés – Katona József Könyvtár
Ugrás a tartalomra

Szakirányú továbbképzés

Információs és Kommunikációs Technológiák (ITK)

szakvizsgával záródó szakirányú továbbképzés pedagógusoknak


A Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar kihelyezett kecskeméti Könyvtár- és Információtudományi Tanszéke Információs és Kommunikációs Technológiák (ITK) szakvizsgával záródó szakirányú továbbképzést hirdet pedagógusok számára a 2023/2024-es tanévre. A képzés gyakorlati jellegű, a mindennapi pedagógusi munka során alkalmazható, hasznos tudást ad, többek között a digitális kompetencia széles körű fejlesztésével (melynek használatával a továbbiakban a gyakorló pedagógus ezt nem csak használni, hanem tanítani is tudja). A képzés fókuszában hangsúlyosan jelenik meg a tantárgyi integráció, vagyis a pedagógus olyan képzésben részesül, mely nem informatikai, hanem tantárgy- és tartalomorientált, a TPCK minden aspektusának figyelembe vételével és együttes alkalmazásával.

A képzési idő: 2 félév

A képzés díja: 150.000,- Ft / félév. A Yettel támogatásával várhatóan 10 fő részére térítésmentes lehetőség fog megnyílni.

Oktatási forma: hibrid (Jellemzően online formában; a jelenléti órák pedig a kecskeméti Katona József Könyvtárban lesznek!)

Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 20.

A jelentkezési anyagot a kért mellékletekkel együtt kétféle módon juttathatja el a karra:

  • 2023. július 31-ig postázhatja, vagy leadhatja személyesen a Bölcsészettudományi Kar Tanulmányi Osztályán (Debrecen, Egyetem tér 1. Főépület, III. emelet 330. iroda) vagy
Pedagógus továbbképzés
  • 2023. augusztus 1-20. között a Tanulmányi Osztály szabadságolások miatt zárva tart, ezért papír alapon postázza (ne emailben küldje!) az alábbi levelezési címre: DE-BTK TO 4002 Debrecen, Pf. 400.!

Jelentkezési lap (pdf, kézi kitöltéshez)

Jelentkezési lap (doc, gépi kitöltéshez)

A képzés részletes leírása


What's your reaction?